E:22ans Flytt & Bud Express

Flyttfirma Karlskrona

Vi siktar på långsiktiga relationer

Välkommen till E:22ans Flytt & Bud Express AB när du i Karlskrona behöver hjälp av en flyttfirma! Vi är en flyttfirma som är verksamma i stora delar av Skåne och Blekinge, vi är aktiva i bland annat Karlskrona. Vår ambition är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att lägga stor vikt vid tryggt och säkert arbete som håller en hög kvalitet ser vi till att du som kund blir helt nöjd över hjälpen du får. Blir du mot förmodan inte nöjd åtgärdar vi självklart eventuella fel och brister, vi erbjuder alltid en nöjd-kund-garanti.

Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan utifrån ditt behov.

E:22ans Flytt & Bud Express AB är en flyttfirma grundades 2008 och har sedan dess varit verksamma inom flytt och städ. All vår personal är utbildad och har lång erfarenhet. Därmed kan vi erbjuda trygga och säkra tjänster till våra kunder. Här kommer du få bästa tänkbara hjälp utifrån ditt behov.

Vi har fullständiga rättigheter, försäkringar samt de trafiktillstånd som krävs för vår verksamhet.

Flyttfirma Karlskrona

Små & stora uppdrag

Oavsett hur litet eller stort projekt du har framför dig finns vi här för att ge dig hjälpen du är i behov av. Vi åtar oss uppdrag oberoende av dess skala, allt från en mindre transport till en omfattande flytt med tillhörande städning.

Nöjd-kund-garanti

För att du ska känna dig trygg med att anlita oss erbjuder vi en nöjd-kund-garanti. Det innebär att vi åtgärdar eventuella fel och brister ifall du inte blir nöjd, det sker inom 48 timmar upp till 7 dagar efter genomfört arbete.

Flyttfirma Karlskrona

Vad vi erbjuder för tjänster

Här kan du få omfattande hjälp inom flytt och städ. Vår personal är givetvis utbildad på området och besitter den kompetens som krävs för att kunna genomföra ett tryggt och säkert arbete.

Flyttfirma Karlskrona

Vare sig du ska flytta privat eller med ditt företag finns vår flyttfirma tillgängliga för att hjälpa till med både flytt och städ. Vi ser till att på ett smidigt, tryggt och säkert sätt flytta ditt eller företagets bohag. Efter flytten kan vi bistå med städhjälpen som behövs. Utöver detta erbjuder vi även städning av dödsbon, vi tömmer, rensar samt hjälper till att slänga det som ska slängas. Med vår flytthjälp finns vi tillgängliga för er i Karlskrona med omnejd.

Bud

Behöver du transportera en stor och otymplig möbel men saknar rätt transportmedel? Låt oss hjälpa dig med lyfta och transportera det du önskar. Vi har lång erfarenhet inom området och innehar en ansvarsförsäkring.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

E22:ans Flytt & Transport

Högadalsvägen 15, 374 41 Karlshamn

0733-24 27 90

info@e22flytt.se

RUT-avdrag

Som kund är du berättigad till RUT-avdrag när du anlitar vår flyttfirma för flyttning och städning. Detta ger dig 50% avdrag på kostnaderna. Ett kostnadseffektivt alternativ för dig som önskar hjälp inom området.

Flyttfirma Karlskrona